Ads 468x60px

Social Icons

.

Luksuz na kotačima za bogate pustolove


Ultraluksuzni kamper EleMMent Palazzo austrijske tvrtke Marchi Mobile idealan je luksuz na kotačima za bogate pustolove . Ova 12 metara duga palača na kotačima sastoji se od velikog salona s kuhinjom i šankom, raskošne spavaće sobe s kupaonicom, odvojenog zahoda, tuša i luksuzne vozačke kabine. Sav interijer dizajnerski je uređen u baroknom austrijsko-talijanskom stilu u kombinaciji s modernim minimalističkim linijama, a kraljevska atmosfera dodatno je istaknuta uporabom profinjenih materijala. Već u standardnoj opremi salon i spavaća soba opremljeni su velikim 40-inčnim televizorom, a jednostavnim pritiskom na gumb otvaraju se skriveni šank i stakleni krov na vozilu. EleMMent Palazzo ima i ugrađeno podno grijanje, a u dodatnoj su opremi mobilni internet, kamin, satelitska antena i još mnogo toga.

Kako kažu u Marchi Mobileu – samo nebo je granica, pa će vam, ako treba, vrlo rado ugraditi i dijamante. Na krovu vozila nalazi se i velika otvorena terasa s kožnatom sjedećom garniturom, koja se po potrebi može natkriti. Tako se danju može uživati u nezaboravnom pogledu, a navečer večerati pod zvijezdama. EleMMent Palazzo pokreće 6-cilindarski dizelski motor snage 510 KS, koji ovom 20 tona teškom vozilu osigurava maksimalnu brzinu 150 kilometara na sat. Zahvaljujući odličnoj aerodinamici, osigurana je i solidna prosječna potrošnja od 18 litara na sto kilometara. Zbog održivosti visoke kvalitete i standarda, proizvodnja vozila u Marchi Mobileu limitirana je pet komada u godini. I na kraju – cijena. Ona, naravno, uopće nije mala. Za osnovni model potrebno je izdvojiti nemalih 2,170.000 eura. Ili ako biste to preračunali u cijenu kvadratnih metara – 43.400 eura po kvadratu, što je gotovo dvostruko više od cijene kvadrata najskupljih stanova na svijetu.

High Class - najprestižniji mobilni ured

Marchi Mobile nudi vozilo EleMMent u još dvije verzije – Viva i Visione. Viva je zamišljena kao ultraluksuzno poslovno vozilo s pet naslonjača s masažom, koji se mogu namjestiti i u položaj za spavanje. Opremljeno je s osam monitora te se za njega s pravom može reći da je najudobnija mobilna konferencijska dvorana na svijetu. Model Visione zamišljen je kao kao "radno" vozilo za promidžbu na najvišoj razini.

Tehničke karakteristike

  • Dužina: 12,1 metar
  • Motor: 6-cilindreni dizel motor
  • Snaga: 510 KS
  • Težina: oko 20.000 kg
  • Potrošnja: 18 litara na 100 km/h
  • Maksimalna brzina 150 km/h
  • Veličina interijera: 30+20 m2
  • Godišnja produkcija: 5 vozila
  • Cijena: od 2,170.000 eura















Popular Posts